Lucia

Hej, lucian var bra idag bilder kommer sen. Och ska försöka göra en ny blogg nu men kommer verkligen inte på namn.. -.- Lite tråkigt, så ge mig förslag förslag förslag :) Men nu ska jag kika runt lite på facebook. Tihi, pussar!

@ Emsen

Hejsan.
Är hemma hos Emma  nu, jag ska snart på lucia med Cindy eller Engla de bror på för Engla orkartyp inte gå?! Och Cindy vet inte om hon hinner men hon vet de snart och då ska hon smsa mig. Men annars idag, träffade aldrig med "han" idag eftersom typ jag vene tror han är på domarkurs just nu? Kanske kan träffas efter. Men Emsen är iallafall med i Lucia tåget och typ några till? Vet inte ritkigt vilka, men sen kommer jag ta kort om man ser något men jag ska fan ha plats längst fram... ;) Aja har inte så mycket att skriva nu.. Sitter och kollar när Emsen fixar sig och hör på dne här låten just nu.. Ska färga håret senare idag tror jag? Då får ni se hur det blir..

Har inte kommit på något bloggnamn ännu men jag och Emsen kanske kommer göra en tillsammans vem vet? :)


Lycklig Amanda

Hej, har inte gjort någon ny blogg idag för allting har bara blivit perfekt. Hela kvällen har jag bara kollat på film "Holiday" och smsat med en speciell person. Jag är verkligen jätte glad just nu, och allting börjar bli toppen mellan mig och mamma nu eller ikväll har det varit det och jag känner verkligen att det kommer fortsätta så. Det har varit bra mellan mig och Kevin min bror idag också, även fast jag inte snackat med mig så mycket för han har haft en tjej här. Vet inte riktigt vem hon är men skit samma? Är glad för hans skull så, men imorgon ska jag först skolan börjar med hemkunskap då ska vi typ städa och en massa?! Jaja, sen ska jag ha SO och gud vi har prov och jag har inte tränat och det är faktist ett väldigt svårt prov om Egypten. Men jag ska snacka med han hur jag ska göra? För jag har inte lyckats fått tag på svaren till frågorna. Det är ju liksom det, men sen efter SOn har jag lunch. sen har jag läsning och rörelse med Anders men han är i Thailand så vi ska ha någon annan lärare och jag tror vi ska ha Ninna min sv/eng lärare och sen ska vi läsa bara. Men efter det har vi ju språk jag har sv/eng och sen slutar jag klockan 14.00 då ska jag nog hem? Lycka till säger jag bara, men sen kanske en person kommer till stan kanske innan 3 och så ska jag va med han lite och sen ska vi nog träffa Emma sen ska han iväg en stund sen kanske träffa mig igen hah, men vid halv 7 imorgon på kvällen ska jag till Södervärn och se lucia Emma står ju längst fram den lilla skitungen. Men nu måste jag verkligen sova, och sålänge kom på något bra bloggnamn till mig? För jag ska upp om 6 timmar och då ska jag duscha och fixa mig + försöka äta frukost. Men pussar, jag skriver om jag hinner imorgonbitti..

Äntligen

Äntligen, äntligen börjar jag blogga igen. Jag har saknat det jätte mycket nu, jag och Jenna ni vet vi hade ju en blogg förut www.bblonda.blogg.se , men sen blev det så vi har itne skrivit det i bloggen eller något med sen blev de lite segt i blogen för vi började tappa kontakten helt enkelt. och sen så blev vi upp till ett "bråk" eller nej man kanske inte ska kalla det bråk för de är det inte riktigt, jag ville ha en paus för jag tycker hon har förändrats så mycket eller när hon är med sina andra kompisar. självklart får hon va med dom men när jag kommer och hälsar på henne så nej jag vet inte riktigt, det är som en helt annan person för hon typ dissar mig då osv. visst jag kanske också har förändrats det är inge fel med det alla gör det någon gång, men jag skulle inte hålla på som jenna gör. jag skulle inte dissa hon som va min bästavän och en massa, nej nej nej det tycker jag är helt fel. tex jag skulle inte skrivit ett sms, kom inte till E****s fest, för jag är där. och hålla på så, liksom det är bara omoget? visst hon kunde tagit det fel med att jag sa att jag ville inte ha kontakten med henne längre eller inte på ett tag så får vi se hur det blir. men liksom fest som fest, visst skulle inte vart så kul om vi började bråka där. men jag tror inte det, man skriver inte att man inte ska komma dit. man kan säga jag är på E****s fest istället så vet jag än att dissa ut mig där ifrån totalt när jag var bjuden och hela skiten. jaja, nu skiter vi i det punktslut.

men så alla vet kommer jag göra en ny blogg ikväll tror jag? så kommer jag göra lösenord till denhär, inte för jag kommer använda den men det är bara kul när man sitter hemma och är sjuk tex och läsa igenom vad man gjorde förut. men skriver självklart in bloggen så får ni förlja den istället och då vill jag ha massa kommentarer och ska försöka bli bättre på att uppdatera och lägga upp bilder osv. men jag ska kolla vidare lite nu så kommer jag med mer senare. pussar :)

RSS 2.0